facebook counter image

Тениски по Ваш дизайн

Kак да сменя ИМЕТО на тениската?

Направете поръчка на желания модел и в края на поръчката в полето ''КОМЕНТАР'' опишете подробно желаната от вас промяна.

Печатане на тениски по поръчка

 

Ако искате печатане и щамповане на тениски по Ваш дизайн:

пишете ни лично съобщение във Facebook или на info@koalata.bg и ни опишете подробно желанието си или ни пратете готов файл за печат.

тесниски по поръчка    тениски със собствен дизайн

тениска със снимки    тениски с щапи на едро

 

Тениски със собствен дизайн

Дрехите са важна част от личния ни стил и често ги приемаме за даденост. Залагаме на основните неща - дънки, тениска и може би блейзър или жилетка - и това е всичко. Но в облеклото има много повече от това. Възможно е да създадете свои собствени дизайни и щампи, а това е нещо, което наистина може да придаде допълнителен заряд на външния ви вид. А ако сте в настроение за нещо по-вълнуващо, защо да не опитате смели принтове или шарки? Те наистина могат да направят впечатление и да ви накарат да се откроите от тълпата. Така че независимо дали търсите промяна, или нещо съвсем ново и уникално, принтовете по собствен дизайн могат да бъдат чудесен начин да издигнете стила си на следващото ниво. Това е достъпен и сравнително лесен вариант да създадете собствен стил, чрез печатане на тениски с ваши идеи.

Направи си тениска сега!

Облеклото често е отражение на това, което сме като личности. За някои хора, това означава да носят дрехи, които представят личните им убеждения или стил. За други това означава да създават свои собствени дрехи и да изразяват творческата си страна чрез собствен дизайн на  щампи и модели, които да изразят, чрез печат на тениска. Какъвто и да е вашият стил, няма грешен начин да го осъществите. Важното е да бъдете верни на себе си и на своя уникален стил. И точно тук идва ролята на креативността - можете да я използвате, за да намерите идеалните дрехи за вашата уникална личност и стил. Можете също така да използвате креативността, за да създавате свои собствени дизайни, които могат да бъдат начин да изразите себе си и да се свържете с другите чрез дрехите си. Така че, ако търсите вдъхновение или идеи за следващия си моден проект, не търсете по-далеч от самата креативност!

Хората подхождат с известна доза недоверие, когато става дума за собствен дизайн, защото смятат, че това е скъпо удоволствие. Истината обаче е различна. Не е задължително креативните дрехи да са скъпи - всъщност те могат да бъдат съвсем достъпни. А с правилния подход можете да създадете свои собствени щампи и дизайни, които са също толкова стилни и луксозни, колкото всичко, което бихте намерили в магазин от висок клас, а вашите могат да се реализират просто чрез печат на тениски, който вие сте си избрали. След като вече имате конкретна идея и  сте изготвили дизайна си, е лесно да започнете да го отпечатвате върху плата. Можете дори да намерите изгодни оферти за плат и услуги за щамповане на тениски онлайн. Така че, ако търсите креативни и стилни дрехи, които можете да си позволите, опитайте с дизайн и печат!

щамповане на тениски

Търсите начин да изразите своята уникална индивидуалност и творчество - щамповането на тениска е идеалният начин да го направите. На нашия сайт  можете да проектирате своя собствена тениска и да я направите точно както искате. Не само това, но и можете да поръчате тениска с отпечатана върху нея снимка. Независимо дали искате забавна тениска или тениска, която да представя любимото ви хоби или страст, koalata.bg е идеалното място, където да реализирате тази идея. Освен това, с широката гама от дизайни, от които можете да избирате, със сигурност ще намерите идеалната тениска за вас. Така че не чакайте повече - дайте ход на въображението си  и си направи тениска още днес!

Печатане на тениски

Защо да се доверите на Koalata.bg за печатане на вашите тениски

Koalata.bg е най-популярният български онлайн магазин, който се радва на над 200 000 последователи в социалните мрежи. Голяма част от  тези последователи са и наши клиенти, които вече са се доверили на работата ни и са останали доволни.

Важното е да знаете, че и при готовите варианти за тениски и при тениските със собствен дизайн, ние използваме дигитален печат, който не се разлепя и напуква, което ви гарантира качество и много дълго запазване на щампите, които украсяват вашите тениски. Тениските са  изработени от 100% памук, използва се  една от най-бързите машини в България  с капацитет на печат 500 тениски на ден.

Ако вече сте решили да проектирате собствен дизайн на персонализирана тениска,или тениска със снимка, можете да се свържете с екипа на онлайн магазин, като напишете  съобщение във Фейсбук страницата  или като пишете  на имейла на магазина info@koalata.bg. Не се колебайте да се свържете с екипа ни, който ще ви съдейства за всичко, ще ви даде необходимата информация и съвети и накрая ще реализира вашата идея, за да можете да изненадате своите близки и приятели.

Тениските са един от най-популярните видове облекло и за това има основателна причина. Те са удобни, стилни и идеални за изразяване на вашата индивидуалност. С помощта на съвременните технологии и принтерите за тениски, които представляват специални машини, които могат да отпечатват тениски със снимки върху тях, или различни дизайни и надписи, изразяването на вашата индивидуалност е много по-лесно и достъпно от всякога. Така че независимо дали търсите уникална тениска, която да носите по специален повод, или просто се нуждаете от няколко нови тениски, които обаче да ви отличават от тълпата  идеалният избор е тук и е само на няколко клика разстояние.

Не се колебайте дълго, отдайте се на креативността си, действайте смело и споделете с нас идеите си за дизайн на тениска, а ние ще свършим останалото.       

БЕЗПЛАТНА доставка при поръчка над 75 лв ! БЕЗПЛАТНА подаръчна КУТИЯ при поръчка на ДВЕ тениски! САМО ДНЕС! X